Forstå hinandens kærlighedssprog

At forstå hinandens kærlighedssprog, er nøglen til en dybere og mere meningsfuld forbindelse i ethvert forhold. Hos Coaching Universet i Vejle tilbyder jeg en gratis kærlighedssprog test, der kan hjælpe dig og din partner med at opdage jeres unikke måder at udtrykke og modtage kærlighed på. Med testen skaber I mulighed for en dybere samtale om jeres forhold.

Har du brug for mere end blot testresultaterne? Har du behov for en uddybende samtale om dit kærlighedssprog eller oplever du udfordringer i dit parforhold? Så tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. Jeg står klar til at lytte, guide og støtte jer på jeres vej mod en dybere forståelse og et stærkere forhold.

Læs mere om parterapi

Hvad er kærlighedssprog?

Det er meget forskelligt, hvordan vi som mennesker, viser og udtrykker vores kærlighed til hinanden. Ifølge den anerkendte parterapeut og forfatter Gary Chapman er der 5 forskellige måder at forstå og vise sin kærlighed på, men også hvordan vi opfatter kærlighed fra andre. Det kalder han for kærlighedssproget. For nogle handler kærligheden om at høre søde ord og ros fra ens partner, mens det for andre er den tid, de tilbringer sammen, der betyder mest. 

Grundtanken bag kærlighedssproget er, at alle har behov for at få tanket deres kærlighedsbeholder op, men kærlighed bliver opfattet på forskellige måder. Derfor er det så vigtigt at lære hinandens kærlighedssprog at kende. Vi skal lære at kommunikere kærlighed på den måde, der bedst når ind til vores partner og styrker vores forbindelse. 

Find testen herDe 5 kærlighedssprog

Herunder kan du læse de 5 kærlighedssprog som Gary Chapman har identificeret:

  1. Anerkendende ord: At bruge positive ord og ros for at udtrykke kærlighed
  2. Tid til hinanden: At tilbringe kvalitetstid sammen med ens partner
  3. Fysisk berøring: At udtrykke kærlig gennem kropslig kontakt og intimitet
  4. Gaver: At give og modtage gaver som udtryk for kærlighed
  5. Tjenester: At udføre gerninger eller tjenester for ens partner.

Har du brug for en opfølgende samtale?

Har du taget testen, og ønsker du at få en dybere forståelse af resultatet? Jeg tilbyder 30 minutters opfølgningssamtale, hvor vi dykker ned i dit kærlighedssprog og finder ud af, hvordan du kan anvende resultatet i dit forhold. 

Hos mig kan jeg også tilbyde: 

Jeg har hjulpet mange klienter i Vejle og omegn, men jeg har også klienter, som blandt andet kommer fra Kolding og Fredericia omegn.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 40414982 eller sende en mail på hallo@coachinguniverset.dk. Du kan også booke din tid til opfølgning lige her. 

Book en opfølgende samtale