Hos Coachinguniverset tilbyder jeg metakognitiv terapi. Min tilgang er holistisk; jeg ser dig som et 'helt menneske'—dine tanker, dine følelser, din sjæl og din fysiske tilstand. Gennem terapien får du mere end bare overfladiske løsninger på problemer som mistrivsel, stress, angst og depression. Vi går i dybden med din personlige udvikling, arbejder med dit mindset og skaber varige forandringer, der påvirker alle aspekter af dit liv. Forbered dig på en transformation, der starter indefra. Hos Coachinguniverset kan du vælge imellem personlig metakognitiv terapi og metakognitiv terapi i grupper. 

Jeg har hjulpet mange tilfredse klienter i Vejle og omegn, men jeg har også klienter, som blandt andet kommer fra Kolding og Fredericia omegn.

Book en aftale

Hvad er metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi (MCT) er en videnskabelig psykologisk tilgang, der tilbyder meningsfulde foandringer for dig, der kæmper med trivsel og mentale udfordringer. Metakognitiv terapi er ikke bare en flugtvej fra din nuværende tilstand, men en bro til en mere stabil og fredfyldt fremtid.

Terapiformen kan blandt andet:

  • Lære dig at berolige dit nervesystem
  • Hjælpe dig med at finde indre ro og komme væk fra tankemylder
  • Øge din selvtillid og dit selvværd

Metoden gør blandt andet brug af redskaber, der hjælper dig med at styrke dine kognitive funktioner og din grounding. Det er ikke kun en midlertidig løsning, men en langsigtet investering i din mentale sundhed.

Forskellen på metakognitiv terapi og andre terapiformer

Mens traditionelle former for terapi ofte fokuserer på at afdække dybereliggende årsager fra fortiden til mentale udfordringer, er metakognitiv terapi mere koncentreret om nuet. Metakognitiv terapi er unik i sin tilgang til at hjælpe dig med at forstå og ændre dine nuværende tanke- og følelsesmønstre.
 
Metakognitiv terapi samtaler hjælper dig med at identificere og ændre destruktive tankeprocesser for at forbedre dit mentale velvære.

Oplever du udfordringer i dit parforhold, kan jeg også hjælpe jer med det gennem parterapi. Tøv ikke med at kontakte mig allerede i dag. 

Tag et skridt mod positiv forandring med metakognitiv terapi

Er du klar til at tage styringen over dit eget liv, så vil jeg anbefale dig at booke en tid hos Coachinguniverset i dag. Jeg tilbyder skræddersyede forløb, der er designet til at hjælpe dig med at finde indre ro, forbedre din selvbevidsthed og udvikle en positiv tankegang.
 
Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 40414982 eller sende en mail til hallo@coachinguniverset.dk. Nederst på siden kan du også udfylde min kontaktformular, så vil jeg vende tilbage snarest.