Vil du give dig selv og din partner en værdifuld gave!

Parterapi skaber et specielt rum, hvor både du og din partner får mulighed for at udtrykke jer, blive hørt og forstået. Dette kan føre til øget tillid, dybere intimitet, en stærkere forbindelse og ikke mindst glæden ved at dele livet med hinanden. 

Ofte starter par hos mig, fordi de er udfordret på at føle nærhed og den glæde, som de ønsker, skal være bærende for forholdet. Det viser sig ofte, ved at de hver især ikke føler sig forstået, hørt eller set. Skænderier og jalousi er måske begyndt at fylde i forholdet.

Det er vigtigt at finde ud af, hvad der definerer jeres kærlighed. Vi går aldrig tilfældigt ind i kærlighedsrelationer - der er en dybere betydning bag valget. Det kræver arbejde at bevare et godt kærlighedsforhold.

Når I kommer i terapi hos mig, dykker vi blandt andet ned i kærlighedssproget, jeres bevidsthed og de dynamikker, der påvirker jeres forhold. Vi undersøger, hvilke skjulte faktorer, der spiller en rolle og kan skabe uro og konflikter.

Jeg har gennem årene som coach og terapeut, haft fornøjelsen af at hjælpe par med at forstå og forvandle disse mønstre. Uanset om I står over for svære udfordringer, ønsker at styrke jeres forhold eller overvejer separation, er jeg her for at støtte jer.

Tilgangen til terapien er fleksibel og tilpasset jeres unikke situation. Vi starter med at skabe bevidsthed, for det er det første skridt i parterapi. Herefter tager I ansvar for jeres forhold og skaber forandring med det formål at skabe den ønskede dybde og forståelse. 

Jeg tilbyder et kærligt og støttende rum, hvor I kan forstå hinandens perspektiver og åbne jeres hjerter for hinanden. Alle ønsker at føle sig set, hørt og forstået, og denne proces kan I lære hos mig.

Lad os sammen udforske jeres muligheder og skabe en dybere forbindelse.

Gør noget nyt sammen med mig. Det virker!

Ønsker I ønsker at teste jeres kærlighedssprog ?

Tag testen her

Start parterapi med fysisk fremmøde i Vejle hos CoachingUniverset. Her har jeg dejlige lokaler, hvor jeg hjælper par fra Vejle, men også Kolding, Fredericia og Horsens.