Lad mig fortælle dig lidt om mig selv…

Jeg elsker at se folk blomstre og udvikle sig, og siden jeg var ganske ung, har jeg haft fornøjelsen at arbejde med mennesker. Det er en gave i sig selv, at se mennesker opnå større trivsel og glæde i deres liv, og hvordan det smitter af på deres omgivelser.

Uanset om du ønsker at forbedre din rolle som mor og skabe en mere harmonisk hjemmefront, eller om du ønsker at styrke dine lederegenskaber og skabe en mere positiv arbejdsplads, kan din personlige udvikling have en stor indflydelse på dine omgivelser.

Jeg ser et magiske samspil mellem individuel vækst og kollektiv trivsel i mit arbejde som coach hver dag.

Min baggrund som sygeplejerske har givet mig en solid forståelse for det sundhedsfaglige felt, men jeg har også åbnet mine øjne for den intuitiv side af livet. For mig er begge aspekter lige værdifulde, og jeg har gjort det til min mission at forene den evidensbaserede vestlige tilgang med den mere intuitive inspirerende tilgang.

På denne måde kan jeg tilbyde dig det bedste fra begge verdener, når du træder ind i mit univers.

Som menneske er jeg dybt følende, intuitiv, balanceret, rummelig, kærlig og omsorgsfuld.

Jeg bliver drevet af lyst og glæde frem for frygt, og jeg bringer en stærk "power energi" med mig ind i alt, hvad jeg gør.

Mine værdier er forankret i en forståelse af, at vi alle er forbundet og en del af noget større. Disse værdier er fundamentet for mit arbejde som coach.

Gennem mine personlige erfaringer, rejser og uddannelse har jeg skabt en solid base, der giver mig mulighed for at hjælpe dig med at genopdage dine styrker, udfolde dit potentiale og finde glæde i hverdagen.

Jeg ønsker at møde dig med stor empati og i øjenhøjde. Uanset om vi mødes personligt, i gruppeforløb eller er sammen på et af mine retreats, ser jeg dig som det unikke menneske, du er, og jeg er her for at støtte dig på din rejse.

Mine værdier og overbevisninger

Jeg mener, at alle mennesker er unikke. Du er unik, og det er meningen vi skal være forskellige.

Uanset hvad andre tænker om dig, eller hvordan de behandler dig, så handler det ikke om dig. Til gengæld kan måden, du håndterer situationen på, kun være dit ansvar.

Du skaber dit liv ud fra dine tanker, og hvis du vælger dine tanker med omhu, så kan du skabe lige præcis den forandring, du ønsker dig.

Jeg tror på, at den største og bedste kontakt mellem mennesker opstår, når vi følger vores intuition, og vi taler fra hjertet.

Selvom der måske er noget, der føles svært lige nu, så er der altid en vej videre.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig med at udfolde dit potentiale her i livet, genfinde glæden og den allerbedste trivsel – for dig.

Se video om mig

Faglige kvalifikationer

Personal performance coach

Coach-uddannelse fra The Coaching Academy i London.

Denne uddannelse har lært mig at anvende effektive coachende værktøjer GROW, der kan hjælpe dig med at synliggøre dine mål og udfolde dit fulde potentiale.

Kognitiv terapeut

 Som kognitiv terapeut er jeg trænet i at arbejde med tankemønstre og adfærdsmæssige forandringer.

Jeg kan hjælpe dig med at identificere og reframe begrænsende overbevisninger og skabe mere positive tankeprocesser.

Metakognitiv terapeut

Kropsterapeut/EFT

Trivselsmaster

Med en trivsels master har jeg specialiseret mig i at fremme trivsel og velvære hos individer og organisationer.

Jeg har værktøjerne til at hjælpe dig med at finde balance, reducere stress og skabe en mere tilfredsstillende livsstil.

Skyggevejleder

Som skyggevejleder kan jeg hjælpe dig med at udforske og integrere de skjulte aspekter af dig selv.

Gennem dyb forståelse og accept af din skyggeside kan du opnå større helhed og integration.

Sygeplejerske

Min baggrund som uddannet sygeplejerske har givet mig en unik indsigt i menneskers sundhed og trivsel.

Denne viden, kombineret med mine coachende færdigheder, giver mig mulighed for at støtte dig på en holistisk og helbredende måde.