Få mere ud af dit liv med personlig coaching i Vejle

Når du kommer til en coach-samtale hos mig, hjælper jeg dig videre fra de problemer og udfordringer, du står overfor.

Som din coach er jeg lyttende og fordomsfri, og jeg respekterer alt, hvad du deler med mig. Jeg bruger forskellige redskaber i vores samtale med det formål at hjælpe dig med at opnå større selverkendelse og forståelse af din situation.

Hvad handler din udfordring i virkeligheden om? Hvilke muligheder har du fremadrettet for at træffe valg, der gavner dig?

Her er lidt eksempler:

Find dit livsformål

Måske du har brug for at vi ser på dit livsformål. Vi finder din passion og drivkræfter frem igen? Hvordan ønsker du dine livsaspekter harmonerer og blomstrer?

Dit energiregnskab

Måske skal vi se på dit energiregnskab. Helt præcis kigger vi på, hvordan du balancerer din energi. Er der balance/ ubalance? Hvordan skal dit fremtidige energiregnskab se ud, og hvordan kommer det i balance?

Din stresstærskel

Hvordan reagerer din krop og sind på stress? Hvad kan du gøre for at reducere den skadelige del af stress? Kan du blive mere robust eller har du brug for at få en ny strategi for at håndtere akut stress? Der er mange muligheder. Tankemylder er en udfordring for mange, og er du en af dem, kan jeg hjælpe dig med at finde indre ro.

Dine relationer

Hvordan trives du i dine relationer? Hvis du oplever udfordringer, er jeg ekspert i at give dig ny viden og indsigt, som kan føre til nye følelser og perspektiver. Det kan hjælpe dig med at hæve dig op og blive mere bevidst om, hvordan du kan indgå i givende relationer. 

Du kan også have brug for at lære at agere i stedet for at reagere.

Lyt til din krop

Larmer din krop, så er det måske på tide at finde ud af, hvad der er årsagen. Der er mange muligheder for at få din krop til at samarbejde bedre, og jeg kan hjælpe dig med at kommunikere med din krop.

Din autenticitet 

Måske er du kommet væk fra dit sande jeg, din autenticitet ? Ofte handler det om din forbindelse mellem hjerne og hjerte, din indre og ydre styring.

Din åndelighed/ sjælekontakt

Føler du presset, kan du have brug for at tale om mening. Meningen med livet, hvordan du er i verden, og hvad der driver dig og er det, som du måske vil betegne som dit livsformål.

Skal jeg hjælpe dig?

Coaching kan være starten på en livslang rejse med læring og vækst inden for alle områder i dit liv. Er du nysgerrig efter at vide, hvad jeg kan tilbyde dig, eller hvordan dit forløb kan se ud? Så kontakt mig, så vi kan drøfte netop dine behov.