Dags-Kursus
Bliver du ramt af en afvisning
startdato
Tidspunkt
kl. 10-16.30
pris
1250 kr.

De fleste af os bliver fra tid til anden ramt af en afvisning - det kan være fra familien, venner, arbejdet eller det offentlige. Afvisninger rører os dybt og afvisninger kan gøre stor skade på vores psyke.

Er du en af dem der er blevet hårdt ramt af en afvisning og har du svært ved at håndtere de følelser der følger i kølvandet på afvisningen?

Så er der nok en grund, for følelsen af afvisning kan gøre mere ondt end fysisk smerte, og effekten af en afvisning berører ikke kun følelser, men også vores måde at tænke og være på.

Hvis du kan genkende noget af dette så er denne dag noget for dig.

På denne dag vil vi sammen dykke ned i hvad der er på spil når vi bliver afvist, hvilke følelser det kan medføre, såsom angst, stress, panik, sorg, skuffelse, vrede, skyldfølelse, skam, depression, raseri, fysisk smerte, allergi, forvirring og forlegenhed.

På dagen vil vi bruge tiden på at opløse negative påvirkninger og forløse fast frosset energi, så du kan tage visdommen fra hændelserne, højne din vibration og stå stærkere i dig selv.

Vi har mixet vores bedste viden om lige netop dette emne og vi vil bruge flere forskellige psykologiske metoder bl.a. tankefeltterapi terapi, metakognitiv terapi m.m. til at guide dig gennem hele dagen. 

Tilmelding via besked/ mail her på siden eller ring på 40414982 til Anette Kring.

Ingeborg Hjortsballe
www.Den6Sans-Vejle.dk