Det er mandag morgen, og måske er det lige i dag – denne mandag – hvor du vågner og føler at ugen er ”truende” og at energien mangler.

Du tænker måske om der er noget du kan slippe udenom eller aflyse? Du føler at du generelt har ulyst, og du bare gerne vil gemme dig under dynen igen?

Spørgsmålet er så, hvad gør jeg??

Mange vælger at “handle” sig ud af det, og siger til sig selv, “det går over efter en kop kaffe”. Når du først bliver beskæftiget på jobbet, så er det ofte bedre, og din erfaring siger dig, at sådan går det nok. Du har måske prøvet det, mange gange før?

Er det godt eller skidt at erfaringerne tager kontrollen over følelserne?

Det kan der både svares ja og nej til.

Lad mig uddybe.

-Det er godt at du bruger din erfaring og hjerne til at komme videre til dit mål, hvis det vel og mærke, er et bevidst valg, og en accept af, at dine følelser hænger fast i et gammelt mønster du er ved at bryde op med, og udvikle dig væk fra.

Modsat hvis det handler om, at du udtrykker dine følelser generelt, og at de igen og igen, prøver at fortælle dig, at du handler imod dine inderste ønsker og behov, ja så er det skidt. At undertrygge dine følelser og behov er på den lange bane meget usundt og det giver stress og det forværrer din mangel på energi og lyst generelt. I værste fald kan det lede til en depression.

Så mit råd er – stop lige op, tjek op på dig selv og hvad du byder dig selv, denne mandag morgen.

De bedste tanker om, en energi fyldt dejlig mandag.